TickSpace – Avalanza

TickSpace - Avalanza

Incriu-te a la ronda de finançament dirigida a emprenedors i pimes amb projectes de futur que necessiten fonts per aconseguir capital i activar el seu negoci. Organitzada per l'empresa AVALANZA amb el suport de Tick Translations.
 • Vols donar ales al teu negoci?

  Per a la inauguració de TickSpace, tindrem un convidat de luxe.

  Vine a conèixer en primera persona al Sr. Juan Carlos Bugallo, del grup d’inversió AVALANZA, que visitarà Girona per seleccionar empreses amb projectes d’expansió internacional i per contactar amb nous inversors.

  AVALANZA no només ofereix la possibilitat de finançar el teu projecte, sinó també de posar-te en contacte amb una xarxa privada d’empreses internacionals, principalment a Llatinoamèrica.

  Si busques finançament per impulsar el teu projecte, suport per entrar en altres mercats o senzillament vols fer contactes com a inversor, accepta aquesta invitació.

  PLACES LIMITADES (màxim 25)
  Reserva per rigorós ordre d’inscripció.
  Només s’admetrà l’entrada amb invitació.

  Dia: dilluns, 13 de juny de 2016
  Lloc: Tick Translations® - C/ Santa Eugènia, 92, 1r 3a, de Girona
  Programa:
  10h - 11h: Presentació AVALANZA
  11h - 11.30h: Esmorzar networking

  Tick Translations®, sempre al costat de les empreses. Amb el suport de la FOEG (Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona), l’AEEG (Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona) i de BAGI (Xarxa de Business Angels de Girona).

 • FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 • És necessari registrar-se abans de la sessió.